Juridisch advies

Verkeer

De deelname in het verkeer is thans niet meer zonder risico : Even niet opletten bij het parkeren of onoplettend aan het kruispunt… en een lichte aanrijding is zo gebeurd. Vaak vervelend maar wel snel opgelost.

Moeilijker wordt het als je wordt gedagvaard voor de Rechtbank voor snelheid, een ongeval of vluchtmisdrijf. Vaak riskeer je hierbij niet alleen zware straffen en hoge geldboetes, maar ook een rijverbod of een gevangenisstraf. Graag sta ik je bij in deze procedures met deskundig advies en ga ik tot het uiterste om jouw belangen zo goed mogelijk te behartigen zowel voor (bijstand bij verhoren), tijdens de terechtzitting als bij de verdere afhandeling van het vonnis (betalingsmodaliteiten, tijdstip inleveren rijbewijs, wat met het mogelijke regres van jouw verzekeraar, bijstand bij de medische expertises,..).

Maar soms ben je ook slachtoffer en wil je vergoed worden voor de geleden schade, zeker wanneer er sprake is van letselschade of onherstelbare schade. Hoe ernstig de schade of overtredingen in het verkeer ook zijn, ik kan je met mijn kennis van verkeerszaken altijd een helpende hand bieden.